Дмитрий Медведев отвърна на съвместното изявление на външните министри от Г-7,

...
Дмитрий Медведев отвърна на съвместното изявление на външните министри от Г-7,
Коментари Харесай

Медведев отвърна на Г-7, заговори за ядрен конфликт

Дмитрий Медведев отвърна на взаимното изказване на външните министри от Г-7, в което те приканват Русия да даде гаранции за възпиране от потребление на нуклеарни оръжия.

" Те изискват от Русия да им даде някакви гаранции за нуклеарните оръжия, само че в действителност загатват за предстоящ нуклеарен спор сред нашата страна и НАТО ", съобщи заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Русия в известие в Telegram.
-->
Освен това Медведев упрекна Г-7, че са " лъжци ", потвърждавайки, че " употребяват нуклеарни оръжия, само че не се разкайват ".

" Те са безпределно лицемерни и лъжат своите и непознатите, само че споделят, че нашата страна популяризира " лъжлива информация " за Украйна ", съобщи Медведев и добави: " Всичко това се случва в Япония. Където стотици хиляди починаха от нуклеарни бомбардировки. "

След срещата на външните министри в Япония през вчерашния ден, в взаимно изказване на Г-7, Русия беше призована да се ангажира " на думи и на каузи " с правилата, маркирани в взаимното изказване на водачите на петте страни, притежаващи нуклеарно оръжие, за попречване на нуклеарната война и отбягване на конкуренцията във въоръжаването от 3 януари предходната година, напомня БГНЕС.

В взаимното изказване на групата бе маркирано, че Хирошима, дружно с Нагасаки, припомнят за " невижданото опустошаване и голямото човешко страдалчество, което хората в двата града са претърпели вследствие на атомните бомби през 1945 година "  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР